Lucreaza la noi

Pentru a asigura succesul nostru si pe viitor, cautam, formam si dezvoltam in permanenta persoane ambitioase, dinamice, etice si responsabile, ce vor avea sansa sa isi construiasca propria cariera.

Dezvoltarea Profesionala
Deadlock este locul in care fiecare zi te provoaca sa fii mai bun, mai dinamic și mai performant. Motiv pentru care investim constant in oameni si ii motivam. Succesul nostru se datoreaza, in cea mai mare parte, implicarii si dedicarii de care dau dovada toti angajatii nostri. Motiv pentru care, formarea si dezvoltarea lor are un rol cat se poate de important in cadrul companiei si investim resurse considerabile pentru atingerea cerintelor de performanta si cresterea competentelor individuale pe toate planurile.
Impartasirea celor mai bune practici
si incurajarea schimbului de experienta dintre angajatii consacrati si cei noi.
Protectia datelor cu caracter personal in procesul de recrutare
Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Datele si informatiile cu caracter personal introduse de catre dumneavoastra in cadrul candidaturii/C.V.-ului vor fi prelucrate si folosite de deadlock, doar in scopul derularii procesului de selectare/recrutare.
Posturi disponibile
Denumire post Locatie Department Data

Momentan nu sunt posturi disponibile