Mentenanta echipamente industriale

O activitate de traditie in firma "DEADLOCK" consta in asigurarea mentenantei si service-ului la echipamente si linii de fabricatie.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Avem specialisti in toate ariile necesare unei lucrari de calitate: programatori IT, electricieni, sudori, instalatori. La cerere putem aduce modificari la liniile de productie pentru ridicarea indicatorilor de productie si calitate.

Durabilitatea utilajelor poate fi marita odata cu mentenanta facuta de echipa noastra, costurile sunt scazute la minim iar timpul de productie valorificat la maxim.

Mentenanta bazata pe planificare

Intretinerea si izolarea defectiunilor sunt esentiale pentru prevenirea distrugerii echipamentelor si facilitatilor. In colaborare cu clientii nostri, dezvoltam programe de mentenanta pe termen lung, pentru a gasi intotdeauna solutia potrivita. Abordand mentenanta ca o activitate planificata, prevenim nevoia unor solutii improvizate costisitoare, tinand astfel cheltuielile de intretinere sub control. Un alt beneficiu major al capacitatii noastre de a interveni la timp, il reprezinta consumul redus de energie si implicit reducerea cheltuielilor, gratie verificarilor preventive CSI (Coroziune sub izolatie).

De ce sa ne alegi pe noi

Un roman va fi mereu mai productiv decat un american, dar 4 americani vor fi mereu mai productivi decat 4 romani.

Noi suntem aici pentru a contrazice aceasta zicala.

  • Echipa puternica;
  • Colegialitate;
  • Ambitie;
  • Forta de munca.